Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁPIS K POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZCE

30. 3. 2020

TERMÍN ZÁPISU DO PRVNÍ TŘÍDY

Termín zápisu do první třídy ZŠ Moravany byl původně stanoven na 2. 4. 2020. Tento termín se prodlužuje do 9. 4. 2020. V období od 2. do 9. 4. mohou zákonní zástupci dětí podávat žádosti o přijetí/odklad povinné školní docházky.

 

FORMA ZÁPISU

Zápis bude probíhat pouze formálně, bez fyzické přítomnosti dítěte. Žádosti se podle pokynů MŠMT mohou podávat osobně, datovou schránkou, e-mailem s elektronickým podpisem.

V podmínkách naší školy dáváme přednost formě osobního předání po předchozí domluvě na telefonním čísle 721 937 552.

Pro zbylé možnosti - datová schránka: qc9u9g9

                                      e-mail: zs.moravany@seznam.cz

TISKOPISY

Tiskopisy žádostí je možné vyzvednout ve škole nebo stáhnout z webových stránek školy. Přímo zde:

žádost_přijetí.pdf

žádost_odklad.pdf

zápisní_list.pdf

ODKLAD

Žádost o odklad povinné školní docházky musí být doložena vyjádřením příslušného školského poradenského zařízení a odborného lékaře nebo klinického psychologa. S ohledem na mimořádnou situaci, kdy je získání těchto vyjádření nemožné, bude rozhodovací řízení přerušené.

Pokud nebude provoz školského poradenského zařízení obnoven včas, rozhodne o odkladu ředitel školy na vlastní zodpovědnost.

Vyjádření PPP Hodonín

Vzhledem k prodloužení opatření vlády ČR k zabránění šíření nemoci COVID-19 ze dne 12. 3. 2020 a 16. 3. 2020 sdělujeme, že vzhledem k epidemiologické situaci nebudou v PPP Hodonín do odvolání prováděna žádná ambulantní vyšetření klientů.